Hvordan funker muslimen.no?

Muslimen | En hjelpende hånd

Muslimen.no er en innsamlingside for muslimer som vil samle for forskjellige formål. Bak Muslimen så er det et team som har samlet inn millioner av kroner for godkjente organisajoner i hele verden. Men husk at du skal selv sørge for at folk vet om dine kampanjer siden vi bare nevner de på fb sidene våre.

Vi er veldig strenge med tanke på å godkjenne kampanjer. Derfor er det dokumentasjon som trengs fra alle som sender inn en innsamling for et formål. Vi passer på at ingen av våre innsamlere bryter norsk lov, er involvert i hvitvasking av penger eller gjør noe ulovlig. Vi har en veldig god rykte, og det skal vi beholde så at folk kan få mest nyte av den.

Koster det å bruke Muslimen?

Vi er ikke som andre platformer. Isteden for å bare la deg legge inn kampanjen for at du skal gjøre alt av markedsføringen selv, så bruker vi vårt nettverk via sms, epost og andre kanaler til å hjelpe deg å vokse din innsamling. Innen veldedighet finnes det aktører som heter "Fund Campaigners" som bruker en god del midler or få flere til å se på innsamlingen så at dem kan bidra, det er ekstremt viktig. 

Siden vi må dekke korttransaksjoner, annonseringer og platformavgiften som gjør at vi må forbedre systemet hele tiden, trekkes det automatisk 5øre per krone. Noen av det laveste på markedet blant crowdfunding sider.

Start en kampanje du også.